Selecteer een pagina

Reviews

Klanten over VIOLET

Ellis maakte in het voorjaar van 2020 het tuinontwerp voor ons nieuwe huis. we hadden zelf geen idee hoe te beginnen.
Alle tuinwensen zagen we terug in het eerste ontwerp, dat was meteen goed!
Over planten hadden we al een idee en dat heeft zij goed opgepakt.
Het ontwerp is strak, maar met veel bloeiende planten, siergrassen en brede hagen.

H Breure

Dinteloord

Wat een heerlijke samenwerking en uiteindelijk een perfect resultaat. Uitgaande van onze wensen heeft Ellis een prachtige tuin ontworpen. 
Op basis van haar ervaring, kennis en kunde weet ze een bijzondere balans te vinden tussen wat er al aanwezig is, kleur en stijl. Resultaat is een 10. Dank je wel!

W. Molenaar

Breda

Bij ons vorige huis heeft Ellis een ontwerp gemaakt voor de hele tuin. Een groene, onderhoudsvriendelijke tuin midden in de Randstad.
Recent hebben we de voortuin van ons nieuwe huis veranderd, maar wel met behoud van de tegels.
Met een groenblijvende haag, een boom, siergrassen en bodembedekkers hebben we weer een tuin die naar onze zin is.
Weinig werk, maar wel groen en opgeruimd.

Ellis heeft goed geluisterd naar onze wensen, een praktisch gemaakt en ons geadviseerd over hoe we het zelf konden uitvoeren. Dat is uitstekend gelukt.
We zijn blij met onze voortuin en de professionele advisering en ondersteuning van Ellis!
Kijken uit naar de planning voor vernieuwing van de achtertuin

Fam Homburg

Zwijndrecht

Ons nieuwbouw huis op een hoek heeft een royale achter- en zijtuin. Ook moeten we de auto op eigen terrein parkeren.

Wij hadden geen idee hoe dit aan te pakken. Gelukkig had Violet dit wel!

We hebben nu een tuin met groene hagen, privacy door klimop wanden en het hele jaar bloeiende planten in de border. Er is zelfs plaats voor een moestuintje.

We hebben de tuin in eigen beheer aangelegd. Dat was wel een klus, maar het resultaat is prachtig!

Ellis heeft begrepen wat wij voor tuin wilden.

Fam Wessels Verkamman

Lienden

Ellis Littooij heeft het eerste ontwerp voor onze tuin gemaakt. Toen de gezinssamenstelling veranderde heeft zij het ontwerp aangepast met een kindvriendelijk en onderhoudsarm beplantingsplan. De tuin is inmiddels 8 jaar oud en nog steeds elk seizoen kleurrijk. Ze heeft goed begrepen wat wij met onze tuin wilden.
Fam. van Wijngaarden

Ridderkerk

Violet heeft voor onze voortuin een strak en onderhoudsvriendelijk plan gemaakt. Er waren enkele bomen en een haag die wij wilden behouden en die zijn prima geïntegreerd in het ontwerp. Vooral de wuivende grassen zijn een blikvanger. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
Fam. C Kap

Zevenbergen

Ik wist precies wat ik met mijn tuin wilde: strak, groen, elk seizoen wat te zien, makkelijk in onderhoud en vooral geen doorsnee tuin. Omdat Ellis bij mijn vorige twee huizen ook het tuin ontwerp heeft gemaakt, wist ik dat ik bij haar aan het juiste adres ben. Het ontwerp wat Ellis maakte hoefde maar iets te worden aangepast, eigenlijk was het direct goed. De beplanting is gevarieerd, zonder drukke kleuren straalt rust uit, heerlijk na een drukke dag. Het was wederom een fijne samenwerking met Violet.
O. Nijdam

Prinsenbeek

We wilden graag een mooiere tuin, maar hadden geen idee waar te beginnen en welke keuzes te maken. Bovendien waren we beperkt in de tijd en wilden we snel schakelen. Ellis heeft ons aan de hand genomen en enorm ontzorgd.

Met haar kennis van zaken, duidelijke uitleg en tips voor adresjes kregen wij zeer vlot een duidelijk plan met bestellijst. Helemaal top!

We hebben de tuin zelf aangelegd en konden ook tijdens het proces op haar hulp rekenen.

Nu, een paar weken verder, hebben we een heel mooie tuin. Ik had niet gedacht dat ik tuinieren zo leuk zou gaan vinden. Dank je wel, Ellis!

S.Laurijssen

Breda

Violet heeft mijn vorige tuin aan de Vecht ontworpen en daar was ik heel tevreden over. Daarom heb ik Ellis ook gevraagd mijn nieuwe tuin te ontwerpen.
Voor mijn nieuwe tuin met een zonnig terras op het zuiden heeft ze een ontwerp en beplantingsplan gemaakt.
Veel bloeiende planten, weelderige klimplanten en een moestuintje.
De voortuin is zelfs in de winter mooi met beukenhaag en wintergroene planten. Wat ik heel fijn vind, is dat ik bijna het gehele jaar mooie bloeiers heb.
Het onderhoud is goed te doen, niet te veel werk.
Ellis heeft heel goed geluisterd wat ik graag wilde en heeft een ontwerp gemaakt waar ik het hele jaar blij mee ben!
G Oosthoek

Loenen aan de Vecht

Het tuinontwerp voor deze tuin is jaren geleden door Ellis van Violet tuinvormgeving gemaakt. We zijn daar nog steeds blij mee: het tuinontwerp is heel groen door de hagen, het schaduwterras met dakbomen en de bloemenborders bij het terras.

Ellis heeft in 2020 meegedacht over de beste plaats van een tuinhuis met overdekt terras. Het nieuwe tuinontwerp sluit perfect aan bij onze bestaande tuin.

Het was een fijne samenwerking, omdat ze snapt wat we mooi vinden.

Ch.Verdult

Bergen op- Zoom

Ellis heeft, toen ze startte met Violet, onze tuin in het buitengebied ontworpen. Een tuin met veel borders, een boomgaard en schaduwtuin. In eigen beheer hebben we het plan in fases uitgevoerd.
Nu heeft ze onlangs voor ons nieuwe huis een heel andere tuin bedacht. Strakke lijnen, veel siergrassen en bomen. Helemaal passend bij dit moderne huis. Ze is nog net zo bevlogen als toen en kan zich goed inleven. Verder geeft ze objectief advies over keuzes van materialen en planten.
L. de Vrij

Fijnaart

De tuin die we voor ogen hadden is groen en weelderig, maar niet zo vol als we deze aantroffen toe we hier kwamen wonen. Grote delen van de tuin zijn hetzelfde gebleven en sluiten aan op de nieuwe delen die Ellis heeft bedacht. Ze heeft verstand van planten en bestrating en maakt mooie combinaties. Alles past goed bij ons jaren-30 huis.
Fam. Moorman

Fijnaart

Via vrienden kwamen we bij Ellis Littooij terecht voor ons tuinontwerp. We hebben een enorme verbouwing achter de rug en zijn nu de tuin aan het aanleggen. Tegelijk met de bouwplannen hebben we een tuinplan laten maken zodat binnen en buiten goed op elkaar aansluiten. Ik tuinier graag, maar heb er minder tijd voor. Op de speelplek van de kinderen komt later de moestuin heeft Ellis bedacht. De fruitbomen staan er al wel.
Fam. Bevelander

Bergen op Zoom

Zullen we er iets moois van maken?

Het eerst gesprek in jouw tuin is gewoon vrijblijvend.