Selecteer een pagina

Reviews

Klanten over VIOLET

Ellis Littooij heeft het eerste ontwerp voor onze tuin gemaakt. Toen de gezinssamenstelling veranderde heeft zij het ontwerp aangepast met een kindvriendelijk en onderhoudsarm beplantingsplan. De tuin is inmiddels 8 jaar oud en nog steeds elk seizoen kleurrijk. Ze heeft goed begrepen wat wij met onze tuin wilden.
Fam. van Wijngaarden

Ridderkerk

Violet heeft voor onze voortuin een strak en onderhoudsvriendelijk plan gemaakt. Er waren enkele bomen en een haag die wij wilden behouden en die zijn prima geïntegreerd in het ontwerp. Vooral de wuivende grassen zijn een blikvanger. We zijn zeer tevreden met het resultaat!
Fam. C Kap

Zevenbergen

Ik wist precies wat ik met mijn tuin wilde: strak, groen, elk seizoen wat te zien, makkelijk in onderhoud en vooral geen doorsnee tuin. Omdat Ellis bij mijn vorige twee huizen ook het tuin ontwerp heeft gemaakt, wist ik dat ik bij haar aan het juiste adres ben. Het ontwerp wat Ellis maakte hoefde maar iets te worden aangepast, eigenlijk was het direct goed. De beplanting is gevarieerd, zonder drukke kleuren straalt rust uit, heerlijk na een drukke dag. Het was wederom een fijne samenwerking met Violet.
O. Nijdam

Prinsenbeek

Ellis heeft, toen ze startte met Violet, onze tuin in het buitengebied ontworpen. Een tuin met veel borders, een boomgaard en schaduwtuin. In eigen beheer hebben we het plan in fases uitgevoerd.
Nu heeft ze onlangs voor ons nieuwe huis een heel andere tuin bedacht. Strakke lijnen, veel siergrassen en bomen. Helemaal passend bij dit moderne huis. Ze is nog net zo bevlogen als toen en kan zich goed inleven. Verder geeft ze objectief advies over keuzes van materialen en planten.
L. de Vrij

Fijnaart

De tuin die we voor ogen hadden is groen en weelderig, maar niet zo vol als we deze aantroffen toe we hier kwamen wonen. Grote delen van de tuin zijn hetzelfde gebleven en sluiten aan op de nieuwe delen die Ellis heeft bedacht. Ze heeft verstand van planten en bestrating en maakt mooie combinaties. Alles past goed bij ons jaren-30 huis.
Fam. Moorman

Fijnaart

Via vrienden kwamen we bij Ellis Littooij terecht voor ons tuinontwerp. We hebben een enorme verbouwing achter de rug en zijn nu de tuin aan het aanleggen. Tegelijk met de bouwplannen hebben we een tuinplan laten maken zodat binnen en buiten goed op elkaar aansluiten. Ik tuinier graag, maar heb er minder tijd voor. Op de speelplek van de kinderen komt later de moestuin heeft Ellis bedacht. De fruitbomen staan er al wel.
Fam. Bevelander

Bergen op Zoom

fas|fa-seedling|

Zullen we er iets moois van maken?

Het eerst gesprek in jouw tuin is gewoon vrijblijvend.